Styret i LHK


Nytt styre i Levanger Håndballklubb

 

Styret i Levanger HK 2024 / 2025: Hege-Lill Bråten, Ola Hallset, May Hilde Settenø, Siw Tone Valstad (ny), Monica Folden, Anita Solbakken, Vidar Venås (ny), Kristian Nordvik Bruset (ny/delvis skjult), Tine Skov Kvam, Lars Stakset (ny) og Ruben Lyngen (ny).

På Årsmøtet i Levanger Håndballklubb tirsdag 19. mars ble vårt nye styre for sesongen 2024 / 2025 valgt.

For kommende sesong består styret av til sammen 11 dedikerte medlemmer, som under ledelse av styreleder May Hilde Settenø vil gjøre sitt beste for å utvikle klubben videre - i godt samarbeid med sportslig utvalg, andre utvalg i klubben, foresatte og ikke minst våre engasjerte og dyktige spillere bredde og elite.

Sammen skal vi bidra til en god og inkluderende klubbhverdag, hvor man skal kunne utvikle seg innen håndball og føle samspill og mestring, i takt med egen motivasjon og ferdigheter.

#seira


Våre avtroppende styremedlemmer

Avtroppende styremedlemmer: Runar Thorhus, Tone Bakken og Oddgeir Bue. Anne Britt Leinum og Tove Indal var ikke tilstede da foto ble tatt.

Levanger Håndballklubb er elite- og bredde klubb innen håndball på Innherred - og en dugnadsklubb. Det er mange engasjerte ildsjeler som er utrolig viktige for klubben og som sørger for at hjulene går rundt i en travel klubbhverdag.

Her kan mange nevnes, men denne gang velger vi å gi honnør og rette en stor takk til våre avtroppende styremedlemmer som har lagt ned mange arbeidstimer for klubben;

Runar Thorhus, Tone Bakken, Oddgeir Bue, Anne Britt Leinum og Tove Indal.

Tusen takk!


Forrige
Forrige

Miljø-dugnad

Neste
Neste

SPU samling