SPU samling

Bilde fv: Ida Røliaunet (målvakt), Kajsa Moen Folden (bakspiller), Åsne Olsnes Aune (bakspiller) og Ramona Stenvold (målvakt). Ikke tilstede: Børge Vedul Trondstad (bakspiller), Magnus Fossen (bakspiller) og Marius Moen Folden (målvakt).

Foto: Anita Solbakken - sportslig leder LHK

I helgen var 7 av våre spillere samlet på sesongens siste spillerutviklingssamling SPU, som denne gang foregikk på Steinkjer.

 

Det ble en god og inspirerende samling for alle deltakerne, med intensive økter gjennom hele helgen, godt ledet av dyktige trenere i regi av NHF region Nord. Et flott arrangement som gir motivasjon til videre utvikling og innsats for egen klubb.

Sportslig leder i Levanger Håndballklubb, Anita Solbakken, som var tilstede store deler av helgen sier; Våre spillere representerte klubben på en flott måte, som gjorde meg stolt! De utviste god innsats og ferdigheter gjennom hele samlingen, og har all grunn til å være stolte av seg selv. Det var tydelig at de trivdes i godt fellesskap med de andre deltakerne, og at slike samlinger gir inspirasjon til videre innsats i en aktiv klubbhverdag.

 
Forrige
Forrige

Styret i LHK

Neste
Neste

Nytt tilbud!