Bli medlem

SAMMEN KAN VI GJØRE KLUBBEN BEDRE
Bli medlem i Levanger Håndballklubb og støtt oss i toppidrettssatsningen!
I alle sammenhenger er det godt å ha en stor og trygg medlemsmasse bak seg, så vi håper du som tidligere medlem og potensielle nye vil være med på laget! Vi trenger gjerne et bredere engasjement, og setter svært stor pris på alle som viser interesse for det.

Pris pr. medlemskontigent: kr 300,- pr. år.

Du blir enkelt medlem ved å betale inn medlemskontigenten til kontonr. 4420.06.56366. Husk å skrive med ditt navn i «meldingsfeltet» ved innbetaling. Medlemskapet gjelder pr. år frem til 31.12. det året kontigenten betales (ikke sesong). Medlemskap i klubben er gyldig og regnet fra den dag kontingent er betalt inn. Etter krav fra Norges Idrettsforbund må du også registrere deg elektronisk via “Min Idrett” for å få deg inn i medlemregistreringen til klubben.

Se mer info om elektronisk medlemsregistrering her.

Som medlem får du: Stemmerett på årsmøtetInvitasjon til eventuelle arrangementer i regi av klubben. Vi håper du blir med og vil delta i den spennende tiden som kommer for klubben fremover! Sammen kan vi gjøre Levanger Håndballklubb bedre – velkommen på laget og tusen takk for din støtte!

Hovedsponsor
AriseHealth logo