PRESSEMELDING NYHET


Vårt nye trenerteam 1 divisjon Hege Hov Lomsdal og Silje Mari Berget, sammen med styreleder May Hilde Settenø


Vårt nye trenerteam signerer med LHK

DAGENS GLADNYHET!

Det er viktig for oss med et godt apparat rundt vårt lag i 1 divisjon, og endelig kan vi avsløre vårt nye trenerteam LHK Elite.

Vår nye hovedtrener blir Hege Hov Lomsdal og assistent trener blir Silje Mari Berget.

Levanger Håndballklubb har stor tro på at disse to kommer til å gjøre en fantastisk jobb med videre utvikling av våre elitespillere. Begge to har lang fartstid innen håndball og er godt kjent med levanger Håndballklubb. Det at vi har fått med oss to lokale og erfarne krefter bidrar til økt lokal forankring og viser med all tydelighet muligheter for å utvikle spillere i egen klubb. Hege og Silje har et hjerte for klubben, og bringer inn gode verdier og holdninger som vi verdsetter, og har mange gode kvaliteter som våre spillere kommer til å nyte godt av. Begge to vet hva som skal til for å være en topp idrettsutøver, og de er godt forberedt til denne jobben.

“Vårt nye trenerteam er på plass og er klar for første trening med 1 divisjonslaget kl. 16.30 i ettermiddag”

Vårt trenerteam kjenner og utfyller hverandre godt, og vil bli en felles kraft i klubbens videre elitesatsning!

Som Hege sier om Silje Mari; Hun har et bankende LHK-hjerte og en genuin evne til å engasjere seg og se mennesker rundt seg. Hun vil bli en fantastisk ressurs for klubben! Håndballhodet hennes er av de sjeldne, og hun formidler og overfører sin kunnskap på en utmerket måte. Våre spillere vil få stor glede av hennes kunnskap, struktur, lekenhet, omsorg og råhet fremover.

og Silje Mari om klubbens nye hovedtrener Hege; hun har en egen evne til å få alle rundt seg til å føle seg sett og ivaretatt, samtidig som hun er tydelig på hva hun ønsker og forventer. Hun er håndballfaglig dyktig, taktisk og har et godt øye for detaljer. I Hege vil spillerne få en dyktig trener som er genuint opptatt av at hver enkelt skal ha god utvikling, og at laget skal være en enhet som “blør” for klubben og hverandre. LHK kunne ikke fått tak i en trener med et større hjerte for klubben, og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven sammen!

#seira #lhksatser #lhkbryrseg #lhkpartner

Vi er stolte av å bringe dette teamet inn i klubben vår og gleder oss til tiden som kommer!
— styreleder May Hilde Settenø

Forrige
Forrige

Levanger 1.divisjon damer

Neste
Neste

NORMILK ny LHK-Partner