Norske Skog ny LHK-partner

Vår nye samarbeidspartner!

Norske Skog Skogn er hjørnestensbedrift i vår hjemkommune Levanger, og vi setter stor pris på at de ønsker å støtte klubbens bredde- og elitesatsning sesongen 2023 - 2024. Fabrikken er opptatt av bærekraft og lokalsamfunn, og deres engasjement betyr mye for klubben og alle våre spillere, takk!

Fabrikken ble etablert i 1962 under navnet "Nordenfjelske Treforedling" og har i flere tiår vært en viktig hjørnesteinsbedrift.

Fabrikken holder til i Skogn i Levanger kommune, på en halvøy med industripark på østsiden av Trondheimsfjorden, en time nord for Trondheim.

Norske Skog Skogn var den første fabrikken i Norske Skog-konsernet, og ble anlagt fordi skogeiere i Trøndelag hadde behov for en egen treforedlingsfabrikk på begynnelsen av 1960-tallet.

Foto: Norskeskog.com

Fabrikkens tre store papirmaskiner med kapasitet på omtrent 500.000 tonn papir per år ivaretas av 370 medarbeidere og 25 lærlinger. Dette gjør fabrikken til en av Europas største produsenter av avispapir og forbedret avispapir, hvor Storbritannia er hovedmarked. Fra fabrikkens egne havneområde går det regelmessig leveranser sørover til UK og sentral-Europa.

Norske Skog Skogn er opptatt av miljø og fotavtrykk, og etterlever FN’s bærekraftsmål, og jobber aktivt for det grønne skiftet og global sirkulærøkonomi. Fabrikken skaper verdier av fornybare råvarer som grantrær og vannkraft, og i tillegg utnyttes avfallsfraksjoner som innsamlet returpapir og biobrensel. En dedikert og prioritert oppgave, som vi har stort fokus på.

Forrige
Forrige

Bilskadesenteret støtter LHK videre

Neste
Neste

Trivelig dugnad på Steinkjer Festivalen