Bilskadesenteret støtter LHK videre

I vårt område er det mange dyktige næringsaktører som er opptatt av å støtte aktiviteter for barn og ungdom. Det at vi jobber aktivt med utvikling og satsning for både bredde- og elitehåndball gjør at flere aktører ønsker å bidra til klubbens aktivitet.

Bilskadesenteret Skogn

er samarbeidspartner til LHK, og vi setter stor pris på at de velger å fortsette det gode samarbeidet med klubben også neste sesong. Takk for at dere blir med!

Denne blidspente og serviceinnstilte gjengen hos Bilskadesenteret Skogn står klare for å bistå deg om du trenger hjelp.

De er godkjent av Statens Vegvesen som bilskadesenter og takserer for alle merker og forsikringsselskaper. De er også godkjent lærebedrift, og kan bistå deg med taksering etter skade, bulk, oppretting og lakkering, glass, hjulkontroll, og leiebil ved behov.

www.bilskadesenteret-skogn.no


Taksering

De aller fleste lurer på om bilen blir like fin igjen etter reparasjonen. Det blir den selvfølgelig, men viktigere er det at bilen blir like sikker som før. Hvem som helst kan sørge for at den ser like fin ut på overflaten, men ikke alle kjenner til hvordan din bil skal repareres for å opprettholde det aktive og passive sikkerhetsnivået. Det er derfor ikke likegyldig hvem du overlater bilen din til. Vi garanterer at bilen din blir like sikker etter skaden som før skaden.

Bulk og oppretting

Vi har topp moderne utstyr og gjør alle typer reparasjoner på karosseri, uansett liten eller stor bulk, merke eller modell. Vi retter av både vanlig stål og aluminiumsplater og jobben blir gjort for hånd slik at vi har full kontroll på alle ujevnheter.

Glassarbeid

Vi utfører skifte og reparasjon i løpet av samme dag. På reparasjon av glass er det ingenting i egenandel hvis du har tegnet glassforsikring.

Bilutleie

Behov for leiebil mens bilen er på verksted? Hos oss kan vi tilby konkurransedyktige priser på leiebil mens bilen er inne på verkstedet, og du bestiller enkelt samtidig som du bestiller verktstedtime. Du kan ha leiebildekning i egen kaskoforsikring. Sjekk vilkårene du har hos ditt forsikringsselskap. Hvis en annen part har forårsaket skaden på din bil, vil du kunne ha krav på å få dekket leiebilkostnader hos forsikringsselskapet til den som har ansvaret for skaden.

Hjulkontroll

Hjulstillingskontroll er en viktig service på bilen. Skjev hjulstilling kan skyldes feil, slitasje eller at du har truffet en fortauskant eller et hull i veien. Det er oftest på dekkslitasjen man oppdager at man har en hjulstillingsfeil. Hvis du ser en tydelig skjev slitasje på dekkene bør du utføre en hjulstillingskontroll. Skifter du til nye dekk på bilen, kan det være lurt å samtidig utføre en hjulstillings-kontroll, for optimal kjøreopplevelse.

Lakkering

Vi utfører all slags lakkering med topp moderne utstyr og lakkeringsboks. Vi har erfarne lakkerere som har rutinen og øyet som skal til for å gi perfekt resultat.


Forrige
Forrige

Bamses Trafikkskole NY LHK-partner

Neste
Neste

Norske Skog ny LHK-partner