Trygg Trafikk

Trygg Trafikk Trøndelag jobber aktivt for å oppnå best mulig trafikksikkerhet for alle, og er Levanger Håndballklubb sin nye Samfunnspartner. Vårt felles mål er å øke fokus på trafikksikkerhet i vårt nærmiljø. Ta gode valg - hver dag; vi har ingen å miste!


Som et resultat av vårt samarbeid vil vi blant annet bidra til økt synlighet i forbindelse med Refleksdagen, på forskjellige måter bidra til økt oppmerksomhet om trafikksikkerhet overfor både ungdommer og voksne, og sammen med andre aktører arrangere en Trafikksikkerhetsdag våren 2024.

På årets Refleksdag 19 oktober fra kl. 17.00 møter du flere av våre dyktige håndballspillere sammen med Eggen Trafikkskole og Trygg Trafikk når vi deler ut reflekser på ALTI Magneten. Kom innom oss!

Økt fokus på trafikksikkerhet er viktig i en tid hvor vi beveger oss i et stadig mer komplekst trafikksamspill; enten det er som gående, syklende, kjørende, eller som passasjer. Gode holdninger bør innarbeides gjennom økt fokus, vennlige påminnelser - og at vi alle er tydelige og gode rollemodeller.

Vi har ingen å miste!


VÆR SYNLIG I TRAFIKKEN

OG SENK FARTEN


Forrige
Forrige

Dommer Samling

Neste
Neste

Lagbygging