Tæl og Eufori

Trenerens hjørne

Trenerens hjørne

“Dette var en ordentlig Krigeseier” - sa en smilende Hanne Olsvik rett etter at Levanger slo Fjellhammer 29 - 26


Levanger sin hovedtrener Hege Hov Lomsdal

TÆL OG EUFORI - I SKJØNN FORENING

Årets første hjemmekamp sto for tur søndag - noe vi alle har sett fram til i lengre tid! Et ønske om å vise hjemmepublikummet vårt hvordan vi har trent og hva vi har ofret de siste tre månedene.

Om det var higet etter dette ønsket, eller nervene som tok litt overhånd da dommeren blåste i fløyta, er foreløpig litt uvisst. Etter 04:07 viste måltavla 0-4. Vurderinger og tanker blir fortløpende gjort på benken av trenerteamet, men vi holder oss relativt rolige på bakgrunn av vår tillit til jentene.

Herifra viser jentene en enorm mental styrke. En styrke som grunner i en trygghet på både hva som bor i jentene, samt en trygghet i gruppa. Cornelia fastsetter pauseresultatet på en flyvende eksepsjonell måte, noe som setter en standard for garderobestemningen.


Levanger’s keeper Sigrid Marie Jenssen med flere gode redninger mot Fjellhammer. Foto: Johan Arnt Nesgård for Trønder-Avisa


Refleksjoner blir gjort i pausen, og et samstemt team er enige om at de siste 26 minuttene er bra, men at vi fortsatt har litt å gå på. Åpningen av 2. omgangen blir som vi ønsker; preget av høyt tempo, disiplin og masse glede. Resten av omgangen har svingninger, men med mange perioder som er positive. Vi tar med oss alle faser videre i vårt utviklingsarbeid. Vi skal reflektere over positive aksjoner som vi ønsker mer av, men også aksjoner vi ønsker å få endret og unngå repetisjon av.

Det er mange gode følelser å kjenne på i løpet av kampen; en lyst til å løpe mer, trygghet på vårt spill og ikke minst gleden av å ha Levanger-publikummet i ryggen og sammen med oss!

Ekstra gledelig er det at en av våre yngste spillere kommer inn og er uredd, trygg og tøff. Når Andrea kommer innpå banen er hun en medvirkende årsak til at både gåsehud og tårer trykker på for mange som er tilstede i Trønderhallen.

Det harde arbeidet gir utslag i en euforisk følelse når 60 minutter er gjennomført, og en enorm lykkefølelse over å ha 2 poeng i boks!

Silje Mari & Hege

Levanger: dagens beste spiller Mia Kristin Horgøien, og dagens Hulk; Andrea Lunde Pedersen. Foto: LHK


Hanne Olsvik (i midten) og resten av laget slapp jubelen løs når sluttsignalet gikk og seieren mot Fjellhammer var sikret. Foto: Johan Arnt Nesgård for Trønder-Avisa


“Dette var en ordentlig KRIGESEIER” - sier en smilende Hanne Olsvik rett etter Levanger slo Fjellhammer 29 - 26.

Etter seier i sesongens første hjemmekamp strålte hele laget etter å ha utvist en enorm kapasitet og fighterevne, og publikum opplever et heltent lag. Et lag som, ifølge Olsvik, har en helt annen gnist nå enn ved avslutning av forrige sesong. Spillerne har det gøy på trening, og fått masse ny energi gjennom en god treningskultur som gir overskudd inn mot kampene.

Hanne Olsvik til Trønder-Avisa


Marius Ødegård delte ut “Bestemanns-prisen” fra Storken Media til begge lag - her med Levangerspiller Mia Kristin Horgøien, som ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Foto: LHK


Et strålende fornøyd Levanger-lag etter 29-26 seier mot opprykkskandidat Fjellhammer hjemme i Trønderhallen - Levanger Arena. Foto: LHK

Det er mange gode følelser å kjenne på i løpet av kampen. En lyst til å løpe mer, trygghet på vårt spill og ikke minst gleden av å ha Levanger-publikummet i ryggen og sammen med oss!
— Hege Hov Lomsdal

Neste kamper:

NESTE KAMP - BORTE: Søndag 1. oktober spiller Levanger borte mot Haslum Håndball Damer på Nadderud Arena.

NESTE HJEMMEKAMP: Søndag 8. oktober inviterer vi til en ny hjemmekamp i Levanger Arena (Trønderhallen) mot Flint Tønsberg

Takk for støtten!

Forrige
Forrige

Trafikalt Grunnkurs

Neste
Neste

Uttak Regionalt Landslagsmiljø