Grasrotandelen

Sitter du og tenker at du gjerne kunne bidratt med noe ekstra til klubben? Det er flere muligheter å støtte klubben på i det små! Vi er takknemlig for både små pengebidrag og en real dugnadsinnsats! Her er noen eksempler på ulike måter folk bidrar til klubben på:

VISSTE DU AT VI OGSÅ ER REGISTRERT SOM GRASROTMOTTAKER?
Det betyr at hver gang du spiller via Norsk Tipping får vi 5 prosent av din spilleinnsats – uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanse! Du velger din grasrotmottaker enkelt her.

BLI MEDLEM!
Vi ønsker oss og setter stor pris på flere engasjerte medlemmer. Ta kontakt med oss på e-post adm@lhk.no for informasjon om medlemskap i LHK.

DONERE DIREKTE TIL VÅRT KONTONUMMER?
En 50-lapp, 100-lapp eller et valgfritt beløp direkte til vårt kontonummer. Du kan også opprette et “abonnement”, som tilsier at du skal gjenta dette hver måned.

MIKROSPARING TIL DIN FAVORITTKLUBB?
Vår hovedsponsor, Sparebank1 SMN, har også lansert tjenesten “mikrosparing“. Her kan du spare eller donere et valgfritt beløp for hver gang du bruker kortet til en valgfri konto – kanskje det kan være til din favorittklubb? 2 kr for hver gang du bruker kortet kan plutselig bli en liten slant!

Vårt kontonummer er 4420.06.56366.

DUGNADSINNSATS? Har du litt tid til overs og ønsker å være med å hjelpe til sammen med en livlig gjeng i ulike sammenhenger, i både utenomsportslige- og sportslige aktiviteter og arrangement? Da vil vi gjerne at du melder deg! Eksempler på dugnader er: Hjemmekamper i Trønderhallen, Drømmeaften, og Levangermartna.

Ta kontakt med oss på e-post: adm@lhk.no Hvert eneste bidrag – små som store – har betydning og bidrar i drifting og satsingen av klubben. Vi setter svært stor pris på alle typer bidrag!

Hovedsponsor
AriseHealth logo