LHK trenger deg

Mange har sagt de ønsker å bidra, men vi mangler navn på folk som vil bidra i utvalg!  Vi trenger deg nå!                                                                                      

Valgkomitéen og styret ønsker derfor alle som har et hjerte for håndballen i Levanger, til å møte opp når valgkomite og styret inviterer til «dugnadsmøte»

I Aulaen, NORD Universitet

MANDAG 6.MARS KLOKKEN 1800-1900.

Si JA når DU blir spurt! Og blir du ikke spurt-meld DEG!  Og har DU sagt nei- det er lov å ombestemme seg!

Ingen nye i styret innen årsmøte 15.mars - ingen Levanger Håndballklubb!

Du kan melde deg allerede nå til valgkomitéen v/Odd E. Aarmo (402 83 096)

Nye representanter velges på årsmøtet i mars, og du kan melde din interesse til oss allerede i dag!

Styret i Levanger håndballklubb har allsidige oppgaver. Styret møter fast en gang i måneden, men har også andre mindre møter med lag og administrasjon etter behov. Klubben har et organisasjonskart, som gjør at alle har sin dedikerte oppgave.

Vi ser etter positive folk som har et ønske om å gjøre Levangerhåndballklubb til et sted man ønsker å være. Du trenger ikke å ha styreerfaring fra tidligere - vi er mer opptatt av at du har et engasjement og er villig til å ta i et tak.

Innen årsmøte i mars må vi ha på plass følgende:

Sportslig utvalg

I Levangerhåndballklubb har vi 4 treningsgrupper bestående av jenter/ gutter og damer. Vi mangler leder for sportslig utvalg. Lederen blir representant inn i styret. Vi trenger også ansvarlige for bredde jenter.( 2-3 stk)

Arrangement utvalg

I Levanger håndballklubber det mange arrangement i løpet av et år. Vi skal utarbeide et utvalg som fordeler de ulike arrangement mellom seg. Vi arrangerer bla martna, drømmeaften, julebord, hjemmekamper og håndballskole. Vi mangler lederarrangement utvalg. Lederen blir representant inn i styret. I tillegg mangler det fol om kan bidra på de ulike arrangement.

Sekretær

Styremedlem

Vara