Håndball magi

Søndag 22. oktober var det duket for årets LHK-dag i Trønderhallen, og det ble

håndballmagi!

Årets LHK-dag 2023

- vår familiedag hvor vi inviterer alle rundt oss til en gratis heldag med spennende kamper, masse aktiviteter, konkurranser, god mat OG god stemning - den ble helt super! Små og store supportere fylte hallen og støttet våre lag når de kjempet om poeng. Trommer drønnet, det var taktfaste heiarop & klapping og mange smil å se.

Takk til alle som kom! #seira

Lise Brissach

var dagens “huskunstner” og hennes strektegninger fanget energien og håndballmagien på årets LHK dag.

Her er en liten smakebit. Dere vil bli invitert til en kunstutstilling i Trønderhallen hvor dere kan nyte de flotte tegningene - og kjøpe om dere ønsker. Lise har en særegen evne til å fange øyeblikk med sine strektegninger - og vi er så glade for at hun stilte opp søndag!

Storken Media,

vår gode samarbeidspartner, var som alltid tilstede sammen med oss, og på årets LHK-dag bød de på gratis lagsfotografering med “snert” til alle. Dere er bare helt toppers - vi setter stor pris på at dere stiller opp!

Vi har mange å takke!

En stor takk til dagens kampsponsor Sparebank1 SMN som stilte med premier til Beste Spiller / Fair Play på alle kampene. Takk til Storken Media og Lise Brissach som tilførte dagen en ekstra tutch. Takk til vår samfunnspartner Bufetat - Fosterhjem Midt-Norge som sørget for ansiktsmaling og tegneaktiviteter til våre minste supportere. Takk til Fæby som sørget for at ingen trengte være sultne - og det smakte godt! Takk til Rosa Sløyfe, Trygg Trafikk, Eggen Trafikkskole og Gosh XO profil som rigget flotte stands og var sammen med oss hele dagen. Takk til Levanger Bowling, Trønderhallen og Siciliano Levanger som stilte med premier til Beste Heiagjeng - og Elman, Kvam Agentur og flere som stilte premier til vårt lotteri. Takk til Trønderhallen som legger til rette for sprellene vi finner på. En supertakk til våre dyktige speakere - og ikke minst 1000 takk til våre spillere for spennende kamper, BlimE-dansen som dere tok på strak arm, og all dugnadsinnsats dere (og deres foresatte) la ned for å få arrangementet i havn; baking, kiosk, loddsalg, maskoter, plottere, moppere, på ulike stands, musikk, rigging og mye mer.

Dere er rett og slett unike!

TUSEN TAKK

TIL ALLE SOM KOM!

Forrige
Forrige

Uttak SPU spillerutvikling

Neste
Neste

Marit Breivik til Innherred