Levanger

NJÅRD TRAKK DET LENGSTE STRÅET

Njård 16 - Levanger HK 16

Man vinner ikke håndballkamper når ingen klarer å score mål. Dette var vel gjennomgangsmelodien i Njårdhallen onsdag kveld.

Levanger slet med å finne angrepsrytmen i onsdagens kamp mot Njård i Njårdhallen. Det fungerte bra i forsvar og det var meget bra keeperspill av Levanger sin målvakt Hannah Zimmergren.

Kampen var jevnspilt, men begge lag gjør mange feil. Det kan virke som om Levangerpillerne er preget av at det er mye står på spill når en etter hvert ser at en kjemper for å unngå kvalifisering eller i værste fall nedrykk. Det er imidlertid 5 kamper igjen og mye kan skje.

Toppscorer hos Levanger var Silje Katrine Svendsen og Silje Mari Berget med 4 mål hver. Hos Njård ble Ingvild Elisabeth Flovik toppscorer med 4 mål.

Neste kamp for Levanger er mot Vipers Kristiansand i Karhusshallen onsdag 29.februar kl 18.

Publisert Feb 2012

Fra forsiden:

TRØNDERHALLENS JULEGALLA 2014

Trønderhallens Julegalla 2014 går av stabelen lørdag 29. november! Se frem til årets julefest eller julebord! Påmeldingen er allerede i gang!

Les mer

TRENINGSLEIR I DANMARK

Sesongoppkjøringen er for lengst i gang. Denne uken er LHK på treningssamling i Danmark.

Les mer

KAMPANJE SESONGKORT 14/15!

Kjøp sesongkort nå til reduserte priser! Sesongkortet gjelder alle kamper 1. divisjon, 2. divisjon og J18! Tilbudet gjelder ut 31. august.

Les mer

Trønderhallens JULEGALLA 2014!

Det er lenge til jul enda, men vi er klare for tidens julebord i Trønderhallen 29. november!

Les mer

Til forsiden

Logg inn