Levanger

HEGE INN I TRENERTEAMET

Hege Eggen Hov ny assistenttrener i Levanger HK

Hege gjør comeback i Levangerdrakten – denne gangen som assistenttrener i elitelaget sammen med Björn Blomquist.

Truls Roaas, som har vært assistenttrener de fire siste årene, er nå ferdig med sin utdannelse ved Høyskolen i Nord-Trøndelag (HiNT) og er nå på jakt etter jobb.

Hege har, i tillegg til sin lange erfaring som håndballspiller, en solid trenerutdannelse fra HiNT. Hun har de siste årene arbeidet som idrettslærer ved Sogndal Vidregående skole med hovedansvar for håndball. Hun arbeider nå også med sin masteroppgave i kroppøving. Hege og samboer Sondre Lomsdal flytter til Levanger i sommer.

Hege Eggen Hov gleder seg til å ta fatt på oppgaven i Levanger HK, men skal først forberede seg på å bli mamma. Hege har nemlig termin i midten av juli, men regner med å kunne entre treningshallen i god før sesongåpningen den 15.september.

(Levanger)

Publisert May 2012

Fra forsiden:

TRØNDERHALLENS JULEGALLA 2014

Trønderhallens Julegalla 2014 går av stabelen lørdag 29. november! Se frem til årets julefest eller julebord! Påmeldingen er allerede i gang!

Les mer

TRENINGSLEIR I DANMARK

Sesongoppkjøringen er for lengst i gang. Denne uken er LHK på treningssamling i Danmark.

Les mer

KAMPANJE SESONGKORT 14/15!

Kjøp sesongkort nå til reduserte priser! Sesongkortet gjelder alle kamper 1. divisjon, 2. divisjon og J18! Tilbudet gjelder ut 31. august.

Les mer

Trønderhallens JULEGALLA 2014!

Det er lenge til jul enda, men vi er klare for tidens julebord i Trønderhallen 29. november!

Les mer

Til forsiden

Logg inn