Levanger

HEDERLIG TAP I TRONDHEIM

Byåsen 29 - Levanger 25

Onsdagens kamp mot Byåsen i Nidarøhallen viste med all tydelighet at Levanger har noe å fare med i Postenligaen, selv med 29-25-seier til Byåsen. Levanger ga seg ikke uten sverdslag, og selv om det raknet en liten periode i starten av 2.omgang viste laget at de har til hensikt å forsvare plassen i toppserien.

Lagene fulgte hverandre tett hele 1.omgang og til pause stod det 13-12 i Byåsens favør. I starten av 2.omgang fikk ikke Levanger alt til å stemme og Byåsen skaffet sen fort en 5-måls ledelse. Levanger var flere ganger på vei til å utjevne dette, men da signalet gikk for full tid stod det 29-25.

Levanger sin toppscorer denne gangen var kapteinen Sara Andersson med 8 mål. Sara topper nå toppscore i Postenligaen sammen med Linn Jørum Sulland, Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Linn Gossè.

En jury kåret Silje Katrine Svendsen til Levanger sin beste spiller.

Publisert Feb 2012

Fra forsiden:

TRØNDERHALLENS JULEGALLA 2014

Trønderhallens Julegalla 2014 går av stabelen lørdag 29. november! Se frem til årets julefest eller julebord! Påmeldingen er allerede i gang!

Les mer

TRENINGSLEIR I DANMARK

Sesongoppkjøringen er for lengst i gang. Denne uken er LHK på treningssamling i Danmark.

Les mer

KAMPANJE SESONGKORT 14/15!

Kjøp sesongkort nå til reduserte priser! Sesongkortet gjelder alle kamper 1. divisjon, 2. divisjon og J18! Tilbudet gjelder ut 31. august.

Les mer

Trønderhallens JULEGALLA 2014!

Det er lenge til jul enda, men vi er klare for tidens julebord i Trønderhallen 29. november!

Les mer

Til forsiden

Logg inn